Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Fotópályázat

2020.02.03.

Ma van a Vizes élőhelyek világnapja!

Annak érdekében, hogy minél jobban megcsodálhassuk, megismerhessük természeti szépségeinket és felhívjuk a figyelmet annak megóvására PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK A MI DUNÁNK IS címmel!

Pályázati kiírás:
Két korosztályban indítjuk el a pályázatot, amelynek határideje 2020. március 2-a, hétfő 12 óra.

1. 14 év alatti korosztály:
– Készíthet rajzot, festményt vagy egyéb kézműves alkotást a gyermek, de ha már fotót is tud készíteni, akár azzal is pályázhat.
– Az alkotások mindenképp a Dunához vagy a vízparti élővilághoz kell kapcsolódjon.

2. 14 év feletti korosztály (nincs felső határ, a felnőttek pályázatát is várjuk):
– Pályázni lehet saját fotóval, vagy kézműves alkotással (rajz, festmény).
– A beérkezett műnek mindenképp a Dunához vagy a vízparti élővilághoz kell kapcsolódnia.

A beküldött alkotások érkezhetnek emailben a hirforras@gerjen.hu címre, vagy a Polgármesteri Hivatal címére postai úton (ebben az esetben a borítékon fel kell tüntetni: „Pályázat- A MI DUNÁNK IS”), vagy személyesen is leadható. Minden pályázót megkérünk, hogy tüntesse fel nevét, elérhetőségét és mely korosztályban indul munkájával. Továbbá mindenki csak egy alkotással vehet részt a pályázaton.

Eredményt márciusban hirdetünk, ahol mindegyik korosztályban lesz egy Közönség Kedvence díjas (Március 3-án Gerjen Község facebook oldalán közzé tesszük azonos időpontban az összes munkát és az eredményhirdetésig legtöbbet kedvelt mű lesz a közönségdíjas.) és lesz egy zsűri által abszolút Első helyezett hirdetve mindegyik korosztályban.

Várjuk a munkákat! Kíváncsiak vagyunk kinek mit jelent a Duna, a vízpart. Ismerjük meg különböző nézőpontból környezetünket!

Last modified: 2020.02.03.

Comments are closed.