Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

3 helyszín – 3 program – 1 nap

2020.03.01.

Sokszor fordul elő velem, hogy annyi a megbeszélés, egyeztetés és meghívás, hogy a hivatalban nem mindig vagyok elérhető. Most egy tartalmas szombatomba engedek betekintést: ez a hétvége nem épp a pihenésről szólt – több mint 400 km-t tettem meg – de az az igazság, hogy bár kimerítő egy ilyen nap, ugyanakkor értékes is, hiszen az ötletek, a kapcsolatok ilyenkor mélyülnek el.

Szombaton délelőtt a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás (TEIT) meghívásából vettem részt Tengelicen egy baráti mérkőzésen. A TEIT ősszel úgy határozott, hogy új lendülettel szeretne településről településre megmérkőzni a helyiekkel. Mindez egymás megismerésében és természetesen a közös mozgás érdekében is fontos lehet, továbbá a lakosság közvetlenül is találkozhat a társulással.
Ezt követően siettem haza a XXVII. alkalommal megrendezett Gerjeni Borversenyünkre. Fontosnak tartom közös rendezvényeinket, hiszen úgy érezhetjük igazán otthonunknak Gerjent, ha minél több alkalommal tartunk össze és osztjuk meg élményeinket és sikereinket.
A napot Balatonrendesen zártam, ahol épp a helyiek rendszeres programjába csöppentem és a kocsonyák rejtelmébe kalauzoltak el. A település a Balaton északi partján található és a polgármesterükkel közösen gondolkodva kerestük a választ, hogy két vízparti kistelepülés hogyan segítheti egymást a jövőben! A tapasztalatainkat szívesen osztom meg és segítek más közösségeknek is, hiszen mi településvezetők is inspirálhatjuk egymást és foghatunk össze egy-egy újabb ötlet megvalósítására.

Last modified: 2020.03.01.

Comments are closed.