Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Fejezzük ki együtt hálánkat!

2020.04.09.

Gerjenben esténként egy időben szimbolizáljuk hálánkat Szabó Krisztán ötlete nyomán azokért, akik most nem tudnak otthon maradni családjaikkal, mert munkájuk nem teszi lehetővé, rájuk most kiemelten szükség van: legyen az egészségügyi dolgozó vagy gyári munkás.

A taps esténként részemről mindenkié: azoknak is szól, akik értünk dolgoznak és azokért is, akik megértették felelősségüket az otthon maradás kapcsán és vállalják a lemondást a szabad mozgásról!
Legyünk minél többen, mutassuk meg együtt, hogy egy közösséget alkotunk, függetlenül attól, hogy ki hol él: legyen az Dunaszentgyörgy, Fadd, Foktő, Kalocsa, Paks… Tapsoljunk együtt, mindenki a saját udvarán, erkélyén este fél nyolckor.

Aki pedig szeretné, nyugodtan küldjön kommentben szimpátia fotókat mennyire hálásak, hiszen közös a küzdelem, egy az akarat: minél előbb túlesni a járványon, úgy, hogy a lehető legkisebb veszteséggel zárjuk be a történelem ezen sötét fejezetét, de örökre emlékezve azokra, akik a nehézségek közepette is értünk dolgoztak!

Last modified: 2020.04.09.

Comments are closed.