Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Fontos a kreativitás és az, hogy feltaláljuk magunkat!

2020.04.09.

Az Atomenergetikai Múzeum dolgozói is mindent megtesznek azért, hogy még ebben a helyzetben is elvégezzék küldetésüket és a fizika, az atomenergetika rejtelmeibe kalauzoljanak el bennünket

Ne engedjük, hogy céljainktól eltávolítson minket a koronavírus, hiszen nem uralkodhat el rajtunk egy betegség! Legyünk tudatosak, tervezzünk újra!

A napjaimat, a terveimet polgármesterként is átszabta a járvány, de tudom, hogy rajtam a felelősség, hogy alkalmazkodjak az új kihívásokhoz, helyzetekhez. Arra már korábban is utaltam, hogy számomra ez nem munka, hanem ez HIVATÁS. Ezt a feladatot a gerjeniekért vállaltam, így a közös otthon megóvása miatt nem adhatom fel. Mindannyian mutassuk meg, hogy helytállunk az új kihívásokban és mindenki megteszi, amit lehet az élet azon területén, ahol dolgozik.

Gyermekeinknek most otthon kell tanulniuk, amihez tényleg egyre többen nyújtanak segítséget. A fizika pedig igazán inspiratív tud lenni, hiszen a törvényszerűségek adottak és kiszámíthatók, évek óta nem változnak. Pedig az évek telnek, a világ változik, de igenis vannak dolgok, amik örök érvényűek.

Tartsuk mi is ezt szem előtt: a közösség, az otthon, az összetartás adott és törvényszerű bennünk, gerjeniekben! Tartsunk ki, hogy aztán együtt lélegezzünk fel és ünnepeljük meg ennek a nehéz időszaknak a végét!

Last modified: 2020.04.09.

Comments are closed.