Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Itt a tavasz, itt a döntések ideje!

2020.04.16.

Nagy a felelősségünk ilyenkor, hiszen gyermekeink jövőjéről, sorsáról határozunk.

Örömmel tölt el, hogy mi olyan kistelepülés vagyunk, aki büszke rá, hogy helyben van óvodája és iskolája is. Az elmúlt évek beruházásainak és a gondos odafigyelésnek köszönhetően olyan intézményeink vannak, amelyekbe nyugodt szívvel írathatjuk gyermekeinket.
Mindenkit arra buzdítok, válasszuk Gerjent otthonunknak, építsük gyermekeink jövőjét is itthon. Az elmúlt években hozott döntéseimet és terveimet is mindig az vezérelte és fogja a jövőben is, hogy az utánunk érkező generációknak is minőségi megoldásokat nyújtsunk és itt maradjanak a gerjeniek. Településünk egyre több olyan lehetőséget biztosít, hogy ne csak Gerjenben éljünk, hanem itt dolgozzunk, itt tanuljunk, itt vegyünk igénybe szolgáltatásokat. A cél még messze, de minden lépés számít! Ezt a célt szolgálta többek között megújult Közösségi Házunk, orvosi és védőnői ellátásunk családbarát, modern környezetben áll rendelkezésünkre, minőségi környezetben nyílik lehetőség sportolásra, szélesebb körben lehetővé tettük ingyenes wifi pontunkkal az internet használatát és átadásra kerül a járvány vége után hivatalosan is a megújult játszóterünk.

Polgármesterként arra buzdítok mindenkit: írassuk gyermekeinket ide, Gerjenbe! Fontos, hogy egy közösséget alkossunk! Természetesen várjuk azok jelentkezését is, akiknek szellemiségünk és településünk szimpatikus és szívesen tölti napjait velünk, Gerjen tárt karokkal fogadja a hozzánk érkezőket. Gyermekeink jó kezekben vannak, hiszen olyan kollégák dolgoznak intézményeinkben, akik mindent megtesznek a minőségi oktatás érdekében.

Last modified: 2020.04.16.

Comments are closed.