Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Közösen minden jobban sikerülhet!

2020.04.18.

Folyamatosan azon dolgozom többekkel együtt Gerjenben, hogyan oldjuk majd meg a járvány okozta problémákat. Természetesen mindenkinek új ez a helyzet és még a szakemberek sem tudják pontosan milyen hatást gyakorol a gazdaságra, a vállalkozásokra, a szolgáltatási szektorra és még hosszan sorolhatnám.
Számomra fontos, hogy Gerjen minden lakosa megtarthassa munkáját, vagy aki nem tudja, mert a jelenlegi helyzetben elveszíti azt, azoknak segíteni szeretnék. Úgy vélem, hogy együtt mindig könnyebb.

Így kérek mindenkit, aki állást keres, jelentkezzen nálunk és töltse ki formanyomtatványunkat vagy küldjön be egy önéletrajzot a ber@gerjen.hu e-mail címre. A formanyomtatványok hamarosan elérhetőek lesznek a www.gerjen.hu oldalon.

Ezúton kérem azon munkáltatókat is, akik munkaerőt keresnek, illetve munkaközvetítéssel foglalkoznak, hogy jelentkezzenek szintén a ber@gerjen.hu e-mail címen.
Mi az álláskeresők önéletrajzaival együtt fogunk mindent megtenni azért, hogy minél több területen lássák és tudják, hogy nálunk Gerjenben kik és milyen képzettséggel, szakmai ismerettel keresik új munkahelyüket. Bár sikert nem garantálhatunk, de erőnkhöz képest megpróbálunk mindent megtenni, hogy együtt gyorsabban, hatékonyabban megtaláljuk egymás problémáira a megoldást. Természetesen mindezt az összekötő szerepet kizárólag azért vállaljuk, hogy a gerjeniek a jövőben is minél jobb lehetőségekhez jussanak, semmilyen kötelezettséggel nem jár annak, aki igénybe veszi segítségünket.

Remélem, hogy bár a jelenlegi helyzetet nem feltétlenül tudjuk azonnal orvosolni, de előremutató lesz ez az együttes fellépés ahhoz, hogy a jövőben felmerülő problémákra megoldást találjunk, előre gondolkozzunk és utat törjünk lakosainknak, hogy a koronavírus helyzetet követő nehézségeken túl jussunk.

Last modified: 2020.04.18.

Comments are closed.