Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Nem torpant meg Gerjen a fejlesztések terén.

2020.05.08.

Az új igényekhez és a modern világ követelményeihez igazítjuk szolgáltatásainkat!

Örömömre szolgált az elmúlt hetekben, hogy bejelenthettem a megújult gerjeni honlapot (www.gerjen.hu), amely tartalmazza új fejlesztésünket. Ennek köszönhetően elektronikus módon lehet időpontot foglalni a műfüves pályára. Később aktiváljuk ezt a lehetőséget majd a Közösségi Házra, a vendégházra és a sportcsarnokra is, amennyiben a vírushelyzet lehetővé teszi. Mikor megálmodtam ezt a kényelmes és új rendszert, még közel sem gondoltam, hogy mekkora hasznát fogjuk venni, hiszen akkor még a koronavírusról nem is hallottunk. Most viszont kiemelten fontosnak tartom, hogy minél könnyebben, minél kevesebb személyes találkozással bonyolítsuk napi dolgainkat. A legjobbkor érkezett tehát Lacza László munkájának köszönhetően ez az új fejlesztés településünk számára.

A május 4-től életbe lépő rendelkezések szerint a szabad levegőn a tömegsport és az edzés megengedett. Így azt a döntést hoztam, hogy szigorú szabályok mellett, de megnyitjuk a gerjeni műfüves pályát, elsőként tehát ezt a felületet aktiváljuk foglaló rendszerünkben.

Mindenkit arra bíztatok, hogy elektronikusan foglaljunk időpontot (EFI), amit a honlapunk szabadidő füle alatt (https://gerjen.hu/efi/) könnyen meg is találhat bárki. Remélem sokan élvezzük ennek az új lehetőségnek az előnyét, hiszen mindenki akkor intézi a foglalását, amikor ideje engedi: legyen az akár reggel hat vagy este nyolc óra. A rendszerben bármikor rögzíthetjük mikor szeretnénk egy jót mozogni a sporttársakkal reggel 8 óra és este 9 óra között. Amire ügyelni szükséges, hogy az igényelt időpont előtt minimum négy órával korábban kerüljön rögzítésre a foglalás.
Azt viszont külön ki kell hangsúlyoznom, hogy jelen körülmények között még inkább elvárás lesz a higiénés szabályok betartása. Fontos, hogy a pálya ne baráti összejövetelek helyszíne legyen, hanem szigorúan a sport miatt összejövő csapatokról szóljon. Az öltözőket jelen körülmények között nem tudjuk biztosítani és a pálya bérleti díját a helyszínen kell megfizetni.

Figyeljünk oda egészségünkre, mozogjunk sokat a szabad levegőn és tartsuk be a higiénés előírásokat.

Last modified: 2020.05.08.

Comments are closed.