Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

A tervek valóra válnak!

2020.05.22.

Hétfőn nagy öröm volt nemcsak a gyerekeknek, hanem nekem is, hogy megnyithattuk új játszóterünket. A beruházásra régóta készültünk, hiszen a korábbi játszótér elavult volt, a családok pedig a központhoz méltó térre vágytak. Kerestük a lehetőséget a megvalósításhoz, amelyre ezúttal a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványnál elnyert pályázat nyújtott forrást.

Gerjen tervekben és ötletekben gazdag település: legyen az kicsi vagy nagy. Ezek a projektek azok, amelyek hétről-hétre, napról-napra arra buzdítanak, hogy tegyek a gerjeniekért, hiszen az álmok és a fejlesztések megvalósítása közös érdekünk. Természetesen mindezek támogatás nélkül sosem lennének sikeresek. Büszke vagyok rá, hogy a térségünkben több helyről kapunk segítséget és a Paksi Atomerőműnek köszönhetően szintén szélesebb lehetőséget kapunk jövőnk építéséhez. Nos a jövőt illetően pedig még több fejlesztési lehetőség van kilátásban, hiszen a Paks II-es beruházás az egész térségnek, így nekünk gerjenieknek is új ajtókat nyit meg. Süli János miniszter rendszeresen érdeklődik a térség településeinél, hol, mire lenne szükség, melyek azok az elképzelések, amelyekkel együtt gondolkodva a további fejlődés útjára léphetünk. Az új blokkok létesítése ismét hosszútávra nyújt településeinknek megélhetést, munkahelyeket és fejlesztéseket.

Fontos, hogy együtt gondolkozzunk, meghalljuk egymást, összefogjunk és közösen örüljünk azoknak a beruházásoknak, amelyek otthonunk jövőjét garantálják itt, Gerjenben is. Számunkra ez a játszótér is egy újabb lépés, hogy egyre komfortosabban érezzük magunkat itthon.

Megvalósult gyermekálom! Birtokba vették a gerjeni kicsik és nagyok a felújított játszóteret. A munkák még a kijárási…

Közzétette: Süli János – 2020. május 20., szerda

Last modified: 2020.05.22.

Comments are closed.