Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Megújul iskolánk: új lendület, új vezetés!

2020.06.02.

Határtalan öröm fogott el, mikor megérkezett a döntés, hogy a Gerjeni Általános Iskola új fenntartóval, a Magyarországi Pünkösdi Egyház vezetésével mehet tovább a következő tanévtől.

Ez olyan hír, ami abban erősít meg engem, hogy a sok egyeztetés, megbeszélés és olykor a türelem meghozza gyümölcsét. Nem hiába volt az a sok munka, hogy elérjük célunkat és jobb lehetőséget teremtsünk diákjainknak. Településvezetőként számtalan eset adódik, hogy olyan területen is érdemes nagy erőfeszítésekkel kitaposni azokat a lehetőségeket, amik számokban nem mérhetők, kézzel nem foghatók, de idővel abban bízom, hogy megmutatja majd, megérte vele foglalkozni. A jövő gyermekeinkben lakozik, így igen is fontos, hogy milyen sorsuk van egy kistelepülésen az oktatás területén is. Mindig kiemelt ügy volt számomra, hogy hosszútávra biztosítsuk az oktatást helyben is: ehhez pedig szükséges a megfelelő diáklétszám. A szülők egy iskola választásánál prioritásként kezelik azt, hogy a fenntartó miként vélekedik a tanításról és mit tud nyújtani a gyermekeknek.

Remélem, hogy a Magyarországi Pünkösdi Egyházzal olyan együttműködés és tartalmas pedagógiai tanévek várnak ránk, amely remekül szimbolizálja majd Gerjen céljait: mi hosszútávon szeretnénk itt élni, tanulni és dolgozni. Az egyháznak jó munkát kívánok a szeptemberben kezdődő tanév felkészüléséhez és maximálisan garantálom, hogy az önkormányzat részéről mindenben partnerek leszünk, hogy itt építsünk lehetőséget gyermekeinknek.

/Fotó: TelePaks/

Megújul iskolánk: új lendület, új vezetés!Határtalan öröm fogott el, mikor megérkezett a döntés, hogy a Gerjeni…

Közzétette: Romhányi Károly, polgármester – 2020. május 29., péntek

Last modified: 2020.06.02.

Comments are closed.