Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Büszkék vagyunk újszülöttjeinkre!

2020.06.07.

Az önkormányzati választásokat követően megígértem még több figyelmet fordítok a közösségre, a gerjeniekre. Ennek egyik eleme a rendszeres kommunikáció. Ezért megújítottuk honlapunkat, hogy még könnyebben, még hatékonyabban jussanak el híreink. Továbbá új külsőt, új lendületet álmodtam meg településünk havi lapjának, így a ráncfelvarrást követően új névvel jelenik meg minden hónapban Gerjeni Hírforrásunk.

Májusi újságunkban bemutattam a gerjeni logót, amit fontosnak tartottam, hogy minél előbb elkészüljön. A logó és a hozzátartozó szlogen nagyon jól szimbolizál bennünket és tükrözi céljainkat. A cikkben említettem, hogy júniusban hétről hétre újdonság érkezik településünkre. A mai nappal az első ilyen hírt hoztuk napvilágra.

Tagadhatatlanul a gyermekek a legfontosabbak egy kistelepülés életében, hiszen a jövő bennük rejlik, ők biztosítják hosszútávra otthonainkat, nélkülük nemcsak a hétköznapjaink nem lennének olyan boldogok, hanem Gerjen lélekszáma is csökkenne. Fontosnak tartottam, hogy lehetőségeinkhez képest üdvözöljük őket itt, Gerjenben. Minden szülőre, családra büszkék vagyunk, akik itt Gerjenben találják meg otthonaikat és vállalnak gyermeket. Remélem a számuk folyamatosan nőni fog és rendszeresen adhatom át a Gerjeni Csöppségeknek önkormányzatunk ajándékát.

A meglepetések sora nem ért véget, érdemes lesz figyelni, hiszen hamarosan mindannyian büszkén viselhetjük településünk logóját. Azt kívánom, hogy legyen Otthonunk jövője Gerjen!

Last modified: 2020.06.07.

Comments are closed.