Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Egy hét múlva legendás játékosok sorakoznak fel a Gerjeni Sportpályán Katrináért!

2020.06.29.

Korábban beszámoltunk róla Gerjen Község facebook oldalán, hogy július 4-én jótékonysági labdarúgó-mérkőzést szervezünk a dunaszentgyörgyi kötődésű hatéves Katrinaért. A kislány leukémiával küzd és egy külföldi, költséges kezelés nyújthatna segítséget számára, amelyre a meccs során gyűjtünk annak érdekében, hogy minél hamarabb segítséget kapjon.

Dárdai Pál által vezetett Dárdai Hertha Team azonnal mellénk állt az ügyben és vállalták a mérkőzést igencsak illusztris nevekkel:
Dárdai Pál, Dárdai Bence, Dárdai Marci, Dárdai Palkó, Szélesi Zoltán, Lisztes Krisztián, Vincze Ottó, Egressy Gábor, Fehér Csaba, Fehér Attila, Kulcsár Árpád, Bánki Erik, Palásti Lajos és Bakalár László, a játékosok sora még nem teljes, folyamatosan bővül a névsor.

Részünkről, a Katrináért Tolna Teamben a megye labdarúgó életének meghatározó játékosai vonulnak fel. Bízva benne, hogy minél többen döntenek úgy jövő hét szombaton, hogy közösen teszünk a jó ügy érdekében. Mindezt úgy, hogy közben remek kikapcsolódást jelenthet az este hétkor kezdődő igazi sztárok által fémjelzett esemény a pályán.

Segítsünk együtt, hiszen bármikor bárki kerülhet nehéz helyzetbe, de megmutathatjuk, hogy mi összetartva, egymás mellett állunk a bajban is!

Hajrá Katrina, veled van Gerjen is!

Last modified: 2020.06.29.

Comments are closed.