Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Ének, tánc és produkciók sora tölti meg napok óta Közösségi Házunkat!

2020.07.21.

Nagy megtiszteltetés érte Gerjent, hiszen a Roszatom által szervezett tábornak adhatunk otthont. Július 15-én érkezett 18 gyermek a „NucKids2020” program keretében településünkre. Évről évre megrendezésre kerül ez a tábor, amelynek minden évben más és más ország ad otthont. A program célja, hogy az atomerőművek mellett élő gyermekeket közelebb hozza egymáshoz nemzetközi szinten is, barátságok köttessenek és családias hangulatban szerezzenek életre szóló élményeket. A koronavírus miatt az idei tábor más, mint a korábbi években, hiszen akkor egy helyen tudtak gyakorolni, énekelni a különböző országok gyermekei. A járvány miatt idén minden országban külön-külön szervezték meg a táborokat, és az online térben csatlakoznak össze, hogy a közös felkészülés a musicalre és a tapasztalatcsere biztosított legyen.
Hálásak vagyunk, hogy a tábor helyszínének biztosítására méltónak találtak minket és külön öröm számunkra, hogy napról napra mosolygó gyermekek gyűjtenek élményeket itt nálunk Gerjenben. Teszik mindezt úgy, hogy tovább viszik településünk jó hírnevét és otthonos légkörét.

A tábor zárásaként műsorral készülnek a gyermekek, amelyet nagy örömmel adnak elő nekünk. Részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Last modified: 2020.07.23.

Comments are closed.