Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Egy nap, két esemény, három siker!

2020.07.26.

Egy igazán tartalmas napot zárhattam tegnap. Településvezetőként mindig jó látni, megélni és megtapasztalni Gerjen sikerét és ebben szombaton nem volt hiány.

A „NucKids 2020” tábor 18 gyermeke töltött el nálunk tíz értékes és élményekben gazdag napot. Szombaton meghívást kapott településünk a záróműsorukra a Közösségi Házba, amelyen szép számmal jelentek meg nemcsak a gyermekek szülei, hanem mi gerjeniek is. Jó volt látni, hogy az alkotási kedv, a tehetség még ebben a kihívásokkal teli 2020-as évben sem szűnt meg, a gyermekekben van a jövő. A rendezvényt megélni településvezetőként pedig határtalan boldogság volt, hiszen a műsor alatt levetített videó – amely a gyermekek itt eltöltött napjait mutatta be – jól tükrözte, hogy egy ilyen kistelepülés is kalandokkal, jókedvvel teli élményeket adhat, így a nálunk vendégeskedő gyermekek és szüleik jó hírét viszik tovább Gerjennek.

A Közösségi Ház a gyermekek énekei után nem volt sokáig csendes, hiszen a Duna-Rock Akusztik folytatta a programokban gazdag hétvégét „próbacsunáj” koncertjével. Jó volt látni, hogy a gerjeniek ismét nagy kedvvel érkeztek és még táncra is perdültek. Gerjen nem lenne az igazi meghatározó zenekarunk nélkül és jó volt hallani őket ismét, hogy a hangjuk, a jó kedvük mit sem kopott meg. Igazán jó hangulatot varázsoltak egy kis humorral fűszerezve településünk központjában, hiszen Gerjenben mindig történik valami. Ismét nem unatkoztunk.

A programokban gazdag szombatot pedig az a jó hír tette még szebbé, hogy a gerjeni labdarúgók a paprika fővárosában a felkészülési mérkőzés során diadalmaskodtak, nem is akárhogy: Kalocsa FC – Gerjeni SK 1- 3.

Last modified: 2020.08.14.

Comments are closed.