Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Gyermekeinkért alapozzuk a jövőt otthonunkban, Gerjenben

2021.01.20.

„Nagy örömömre szolgált, hogy a mai napon letehettük az alapkövét új óvodánknak és bölcsődénknek. Olyan beruházás valósul meg közel 400 millió forintértékben a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) támogatásának köszönhetően, amelyre még nem volt példa községünkben. Nemcsak óvodánk költözhet a mai kor elvárásainak megfelelő új épületbe, hanem egy új intézménnyel is gyarapodik Gerjen. A településünk iránt mutatott érdeklődés és a megemelkedett születések száma egyértelműen azt mutatta számunkra, hogy bölcsődénk férőhelyét merjük nagyobb létszámmal tervezni, így a jövőben 14 gyermeket fogadhat majd az új épület. Szolgáltatásaink bővülésén túl mindez új munkahelyeket is teremt, ami egy kistelepülés életében mindig kiemelten fontos.

Hosszú volt az út míg eljutottunk idáig, de a megvalósítás fázisába érve azt gondolom jól tükrözi az Európai Uniós forrásból megvalósuló beruházás: megéri dolgozni céljainkért. Az emberek nagy körültekintéssel választják ki otthonaikat, mi is ugyanígy jelöltük ki az intézmény új helyét. Ennek köszönhetően iskolánk, óvodánk és bölcsődénk egymás mellett helyezkedik majd el, így a település központjában jöhet létre nevelési centrumunk.

Törekedni fogunk a későbbiekben is arra, hogy településünk fejlesztései tervezett, átgondolt, szakmai alapokon nyugvó legyen: ALAPRA HELYEZZÜK TEHÁT A JÖVŐT, HOGY OTTHON LEGYÜNK GERJENBEN!” Romhányi Károly

Last modified: 2021.04.06.

Comments are closed.