Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Megpezsdült a sportélet is Gerjenben!

2021.03.17.

Büszke vagyok, hogy a Gerjeni SK az idei szezonban olyan sikereket hozott, amely egyre több szurkolót ösztönöz, hogy nyomon kövesse az aktuális eredményeket, mikor a rendelkezések engedik ellátogasson a meccsekre, edzésekre.

Fontosak a közösségi élmények, ahogyan az is, hogy együtt akarjunk sikereket elérni. Gratulálok a csapatnak, akárhogyan is záruljon az idei szezon, hiszen teljesítményük és a csapatkohéziója is azt mutatja: komoly munka folyik a gerjeni futballpályán.

Mindezek arra buzdítottak, hogy podcastem során ezúttal a gerjeni labdarúgó életbe látogassunk el. Eszter így beszélgetésre invitált engem és Erdélyi Pétert, a Gerjeni SK csapatkapitányát. A beszélgetésből kiderül, hogyan szemléljük a gerjeni csapatot, mennyire nehéz a mai gyermekeket a pályára csábítani, ki milyen apuka lenne a pálya szélén gyermekei meccsén és igen, a legmegosztóbb kérdést is feltette Eszter: be kellett vallanunk, hogy ki melyik csapatnak szurkol a tv előtt és ki a kedvenc játékosunk. Péternek köszönöm, hogy időt szakított a műsorra, valamint sok sikert kívánok a továbbiakhoz is!

A beszélgetés az alábbi linken elérhető, meghallgatható:

Last modified: 2021.03.21.

Comments are closed.