Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Tovább erősítjük Gerjen közbiztonságát!

2021.04.16.

A mai napon kaptuk a hírt, amely szerint a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány kuratóriuma elfogadta pályázatunkat és tovább bővíthetjük térfigyelő kamerarendszerünket.

Korábbi munkahelyemnek köszönhetően, a rendőrségen szerzett tapasztalataim alapján is elmondhatom: az egyik legfontosabb, hogy otthonunkat, családunkat biztonságban tudhassuk. Gerjen az elmúlt években is megőrizte nyugodt jellegét és azt szeretném, ha mindez a jövőben is megmaradna. Természetesen a világ változik és rendszeresen halljuk, hogy a bűnözők újabb és újabb ötletek alapján szedik áldozataikat. Így azt gondolom, hogy egy településen mindenre fel kell készülni és bár Gerjenben nem jellemző a bűnözés, de nem is szeretnénk, ha azt hinnék az elkövetők, hogy községünket kell választaniuk következő állomásuk gyanánt.
Az elmúlt időszakban megvalósított térfigyelő kamerarendszer is jól szimbolizálja: mi figyelünk és óvjuk értékeinket! Eddigi tapasztalataink is azt mutatják, hogy kitűnő segítségére lehetnek ezek a modern eszközök a felderítésben a rendőrségnek. Rendszámfelismerő képességeiknek köszönhetően valóban hatékonyan elősegítik az esetleges tettesek kézre kerítését. Valamint tagadhatatlanul elrettenti a bűnőzöket, ha tudják egy településről, hogy több ponton megkerülhetetlenül kamera figyeli minden lépésüket. Ennek a pályázatnak köszönhetően most több mint 7 millió forintértékben tovább fejleszthetjük, bővíthetjük eddigi rendszerünket, bízva benne, hogy a biztonság továbbra is egyik legnagyobb értéke marad településünknek.

A döntéshozóknak köszönjük a támogatást, amelynek köszönhetően ismét tovább fejlődhet Gerjen! 

Last modified: 2021.04.20.

Comments are closed.