Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Bővítjük a lehetőségeinket!

2021.05.27.

Együttműködési megállapodást írtunk alá ma délelőtt a Dunaújvárosi Egyetemmel, hogy közösen teremtsünk értéket a gerjenieknek, a térségnek és a hallgatóknak. A megállapodás keretében számos területen kezdjük meg a közös munkát, így hamarosan egyre több részlettel érkezünk mindezekről. Lehetőségeink lesznek a közös programokra, kutatásokra, információ és ismeret átadásra.

A gerjeniek ennek köszönhetően olyan kapcsolatba kerülhetnek az oktatási intézménnyel, amely sokat segíthet majd nekik eligazodni a szakmákban a pályaválasztás során. Aki pedig Dunaújvárosban folytatná majd tanulmányait, kedvező lehetőségekhez juthat tanévei alatt.

Ez egy olyan összefogás, amely településünk és az egyetem innovatív ötleteit egyesíti olyan célok eléréséhez, hogy a jövőben minél több sikert és eredményt könyvelhessünk el, kihasználva a régió által nyújtott lehetőségeket.

Az eseményen Kovács Pál államtitkár és a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács elnöke, Dr. Mikulás Brigitta gratulált az együttműködő feleknek, kifejezve támogatásukat a hasonló kezdeményezések tekintetében.

Last modified: 2021.07.04.

Comments are closed.