Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Kitárult a nyelvoktatás ablaka

2021.10.20.

Régóta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nemzetközi kapcsolatokat építsünk ki, és különböző területeken tudjuk együttműködéseinket kamatoztatni. Testvértelepüléseinkkel egyre színesebb és gazdagabb kapcsolatokat tudhatunk magunkénak, amelynek a mai nap mérföldköve volt a gerjeni általános iskolában.

Ostrovets és Gerjen augusztusban oktatási együttműködést kötött, amelynek egyik fő sarokpontja volt az online térben közösen tartott angolórák megszervezése. Ezáltal a gyermekek játékos formában ismerkedhetnek nemcsak az idegennyelv szépségeivel, hanem a testvértelepülés diákjaival is. Ezek az órák kapukat nyithatnak meg gyermekeinknek, hogy már egészen kis kortól megtapasztalják, mennyire fontos nyelvet tanulni, mert ez nemcsak egy tantárgy, hiszen a nyelvtudás befektetés a jövőbe.

Ma megtartottuk az első online közös angolórát, amelyen Kovács Pál államtitkár is tiszteletét tette, hiszen ő is örömmel figyeli, ahogy nemzetközi kapcsolatainkból egyre több előnyt élveznek a gyermekek.

Büszke vagyok, hogy iskolánk pedagógusai megragadják a lehetőségeket és időt, fáradtságot nem sajnálva készülnek fel ezekre az órákra. Továbbá hálás vagyok a gyermekeknek, akik, ha kicsit izgatottan is, de remekül helyt álltak: a kíváncsiság, a program folytatása iránt ott csillogott a szemükben.

Last modified: 2021.10.25.

Comments are closed.