Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Ismét sikeresen pályáztunk!

2022.03.27.

A héten tartott ülést a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány (JETA) kuratóriuma, amelyen döntés született a benyújtott pályázatokról. Gerjen ismét támogatáshoz jutott, amelyet köszönünk a döntéshozóknak és azoknak is, akik a pályázathoz szükséges dokumentumokat összeállították.

A JETA 2011-ben jött létre, azzal a céllal, hogy az atomerőmű körüli települések felzárkóztatását, életminőség-emelését segítsék. Községünkben is számos fejlesztéshez járultak hozzá forrásaikkal, így például a térfigyelőkamera-rendszerünk kiépítését is ezek a pályázatok tették lehetővé.

Ezúttal 13 millió forinthoz jutottunk, hogy hagyományaink megőrzését elősegítsük és távlati céljainkat a közösségépítés terén is megvalósítsuk egy új közösségi hely kialakításával. Napról-napra, hónapról-hónapra azért dolgozunk, hogy Gerjen színvonalas településként biztosítson minél több lehetőséget az itt élőknek.

Nagy öröm volt tehát számunkra az újabb sikeres pályázat! Dolgozunk tovább, hiszen tervek, ötletek hiányában sosem szenvedünk!

Last modified: 2022.03.27.

Comments are closed.