Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Sportért, a határon túl is!

2022.04.07.

Mindig fontos volt számomra a sport, már egészen fiatalon is tudtam: fontos a testmozgás, érdemes megtalálni azt a sportágat, amelyben kiteljesedhetünk. Jómagam is judoztam és futballoztam.

Polgármesterként is elhivatottan keresem azokat a lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően Gerjenben is ösztönözni lehet a gyermekeket a testmozgásra, így fontos célokat fogalmaztunk meg ezen a területen is.

Nem csak Gerjenben szívügyem a sport, így örömmel vettem úticélomként testvértelepülésünket, Balavásárt. Varga Adorján polgármester úrnak és csapatának adhattam át egy korábbi együttműködésnek köszönhetően a hétvégén egy teqball asztalt. Községünk az összefogás keretében más településekkel karöltve vállalta, hogy testvértelepülései számára ilyen eszközöket adományozzon, ezzel is népszerűsítve a sport szerepét életünkben, valamint hírét visszük annak a magyar sportinnovációs eszköznek, amely egyre népszerűbb nemzetközileg is. Szeretjük az újszerű és előremutató találmányokat és örömmel használjuk ki ezeket a lehetőségeket. Nagy örömmel adtam át ezt a teqball asztalt, hiszen olyan dolgot adományozhattunk, amelyet testvértelepülésünk lakosai széles körben próbálhatnak ki és nyitjuk meg számukra is a lehetőséget, hogy a jövőt meghatározó újszerű sporteszközt, sportágakat ismerhessenek meg.

Köszönjük Balavásárnak a vendéglátást és remélem, hamarosan kicsit nagyobb küldöttséggel tehetünk látogatást és erősíthetjük tovább kötelékeinket!

A fotót köszönöm Varga Adorján polgármester úrnak. Remélem az asztal összeszerelését követően Vajda József igazgató úr a diákokkal is hamarosan birtokba veheti az eszközt és legközelebbi látogatásunkon már közösen próbálhatjuk ki és rendezhetünk akár egy kis házi versenyt is.

Last modified: 2022.05.07.

Comments are closed.