Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Képzés – nyitottság – innováció

2022.06.24.

Ismét személyesen is meggyőződhettem ma arról, hogy mind a három szó jellemzi a Dunaújvárosi Egyetemet. Ma vették át a végzős hallgatók a jól megérdemelt diplomájukat. Tekintettel, hogy együttműködő partnere vagyunk az intézménynek, Dr. András István rektor úr meghívott a diplomaosztó ünnepségre.

Belépni az egyetemre mindig érdekes érzés az embernek, mert eszébe jutnak a diákévek, az az érzés, hogy milyen volt még mikor az ember csak kereste, tervezte a jövőjét. Az oktatás folyamatosan fejlődik és tapasztalhatjuk, hogy igazi sikereket akkor zsebelhet be egy oktatási intézmény és egy tanuló is, ha megfelelően nyitott, innovatív és a kihívástól nem megijed, hanem keresi azt. Mindez jellemző a Dunaújvárosi Egyetemre is, ahol a szakemberképzésre igen nagy hangsúlyt fektetnek és a munkáltatói oldallal összhangban oktatják a hallgatókat.

Az élet számos területén nagy feladat megtalálni a legjobbat: szakma, oktatási intézmény, munkahely és otthon. Bízom benne, hogy minden fiatal megtalálja a számára legjobbat. Én büszkén mondhatom, hogy a számomra legjobb otthont, Gerjent megtaláltam, ahogy az egykor elvégzett geográfus szak terület- és településfejlesztési szakirányomat is kamatoztathatom munkám során.

Megéri tanulni, a befektetett energia előbb-utóbb mindenkinek megtérül!

Last modified: 2022.06.27.

Comments are closed.