Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

FIGYELEM! Felhívják a fogyasztók figyelmét a szolgáltatók, hogy érdemes lehet bejelenteni a mérőórák állását.

2022.08.02.

A rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban. Amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja. Az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető online vagy a telefonos ügyfélszolgálatra. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

Az E.On-nál szintén augusztus 15-ig nyílik erre lehetőség. A diktálásra meghatározott időszakban van lehetőség, ez az időszak az előző havi részszámlán megtalálható. Ha rendelkezik regisztrációval Online ügyfélszolgálatukon, akkor a eon.hu/ugyintezes oldalon értesítést is kérhet a diktálási időszakról, a Beállítások/Értesítések, adatkezelési nyilatkozat menüpontban. Automata csatornán keresztül, akkor teheti meg a fogyasztó, ha diktálós elszámolás módban van a szerződése, vagy ha havonta bediktált valós mennyiség alapján szeretné számláit kapni.  A folyamat történhet applikáción keresztül, online ügyfélszolgálaton, telefonon vagy sms-ben.

Last modified: 2022.08.02.

Comments are closed.