Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Több ponton újulunk meg

2022.09.14.

Az elkövetkezendő időszakban Gerjen belterületén több helyen útfelújítási munkálatokkal találkozhatunk, mivel örömmel értesültünk róla korábban, hogy egy minisztériumi támogatásnak köszönhetően belterületi útszakaszokat újíthatunk meg, cserélhetjük ki a betonelemeket.

Tegnap megkezdődtek az első helyszínen a munkálatok, de ez most csak az első és nem az utolsó: szépen sorban haladunk. A támogatás által nyújtott feltételekhez igazodva megkezdtük a teljesítést, így egymást követő helyszíneken is számolnunk kell építési munkálatokkal a következő időszakban. Kérem, az érintett útszakaszoknál a közlekedők türelmét, és kiemelt figyelmét! Minden újabb helyszínről értesíteni fogjuk a lakosságot, hogy senkit ne érjen váratlanul egy kisebb fennakadás.

Tervek Gerjenben mindig vannak, céljainkat szem előtt tartjuk, és abban bízunk, hogy egyre több területen gyarapodhatunk és tehetjük komfortosabbá életünket. Bízom benne, hogy örömmel fogadjuk községünk fejlődését, továbbá remélem, hogy a most felhasznált támogatást követően is lesz módunk forrást elnyerni a további utcáink, járdáink és a külterületi utak felújítására is!

Last modified: 2022.09.20.

Comments are closed.