Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Tekerj le otthon, töltődj fel nálunk!

2022.10.10.

Örömmel jelentem be legújabb programunkat, amely novembertől lesz elérhető településünkön.

📊Az elmúlt időszak nehézségeit figyelembe véve önkormányzatunk is sokat gondolkodott azokon a megoldási lehetőségeken, melynek köszönhetően az előttünk álló időszakban segíteni tudunk egymásnak, enyhíteni tudjuk a nehézségeket és egy közösségként cselekszünk azért, hogy egymásra odafigyelve jussunk át a szűkösebb időszakon is.Bízom benne, hogy az új programunk sokunknak lesz segítségére a jövőben, vagy okoz kellemes kikapcsolódást!

📌No, de mi is ez a program:

Óvodánk korábbi épületében az egyik termet átalakítjuk és berendezzük, hogy a fűtési időszak alatt helyszínt biztosítsunk mindazok számára, akik otthon spórolni szeretnének napközben, és a fűtést letekernék.

Céljaink:

📌segíteni az energia számlák mérséklésében

📌gondoskodni az egyedül élő vagy/és alacsony bevétellel rendelkezőkről

📌teret biztosítani a közösségi életnek

✅Ez az új helyszín nemcsak egy fűtött hely lesz településünk központjában, hanem az őszi-téli időszak délutánjaira, kora estéire, hétvégéire készülünk itt programokkal kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek egyaránt.

Változatos lehetőséget biztosítunk a közösségi élményekre, lehetőségeinkhez mérten pedig minél több területről szeretnénk programokkal készülni.

Reméljük, novemberben alkalmunk lesz találkozni és letekerünk otthon, hogy közösen töltődjünk fel!

🟢Spóroljunk együtt, éljünk a közösségi programok adta lehetőségekkel!

További részletekkel hamarosan érkezünk!

Last modified: 2022.10.23.

Comments are closed.