Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Elismerték Csesznegi Andrea munkáját!

2022.11.18.

„Gratulálok Csesznegi Andreának, a szociális munka napja alkalmából a mai napon átvett elismerésért. Mérhetetlenül büszke vagyok mindig, ha szép eredményeket érnek el a gerjeniek, nincs ez másképp Andi mai belügyminisztériumi kitüntetése kapcsán sem. Köszönjük a minisztériumnak, hogy elismerték Csesznegi Andrea munkáját és kiemelik évről évre a szociális területen dolgozókat, hiszen fontos feladatot látnak el közösségünkért.

Folyamatosan tapasztalom, milyen kiemelt szerepe van egy kistelepülés életében a jó szociális hálózatnak. A megfelelő szociális öngondoskodás kialakításához alapkő a családsegítő szolgálat.

Csesznegi Andrea pályafutásának is az egyik legmeghatározóbb időszaka volt a COVID által sújtott évek. Ez az időszak egy kistelepülésen is kifejezetten nehéz, hiszen nagyon kevés szociális területen dolgozó szakemberrel rendelkezünk. Amikor a COVID felütötte fejét Andrea feltérképezte a lehetőségeket a településen, megkereste azokat a személyeket, akikkel összefogva megoldották a betegek ellátását, segítették, hogy a családok ellátása folyamatosan biztosított legyen. Ez kifejezetten azokon a heteken volt létfontosságú, amikor a megbetegedési szám magas volt Gerjenben. Rendszeresen ügyelt rá, hogy a szolgálatot teljesítők megfelelő mennyiségű maszkkal, kesztyűvel, fertőtlenítővel rendelkezzen. Andrea mindig segít feltérképezni a rászoruló családokat, gyakran összeköti az adományozni szándékozókat a szükségben szenvedőkkel. A civil életben is aktív, hiszen a Gerjeni Nagycsaládosok Egyesületének vezetőségi tagja, az ő munkájának is köszönhetően remek hatásfokkal működik a településen a szervezet.

Gratulálok a Szociális Munka Díj felterjesztés kapcsán átvett oklevélért Csesznegi Andreának!”

/Romhányi Károly, polgármester/

Last modified: 2022.11.25.

Comments are closed.