Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Tűzzel, labdával is megküzdöttem, ez a hétvége sem telt el eseménytelenül 🤣

2022.11.21.

🔥Na, jó az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy tűz az nem volt, csak elméletben, de abban megküzdöttünk társaimmal együtt rendesen. Öt héten keresztül, hétvégenként tűzoltó tanfolyamon vettünk részt Gerjenben azokkal a jelentkezőkkel, akik a korábbi felhívásunkra jelezték részvételi szándékukat. Ennek a végére értünk és szombaton büszkén vettünk részt az elméleti és gyakorlati vizsgán.

Mindez miért is volt jó és hasznos?:

📌 Úgy gondolom, hogy bárkinek hasznára válhat egy alapismeret arról, hogy mit kell tennie tűz esetén, egy balesetnél, vagy vihar alatt.

📌 A jövőben jogkörrel rendelkezve segíthetünk szakszerű ismereteink alapján tűz esetén és akár helyben a segítség kiérkezése előtt megkezdhetjük a munkálatokat.

🙏Köszönjük a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, hogy lehetővé tették a képzést nekünk itt, helyben, ahogy a tanfolyamot vezető Kovács Zoltánnak is hálásak vagyunk áldozatos munkájáért. A megyei szervezetnek nemcsak a szervezői munkát köszönjük, hanem azt is, hogy Dr. Balázs Gábor igazgató úr megtisztelve a jelentkezők elhivatottságát, személyesen adta át a tanúsítványokat.

⚽️Vasárnap pedig eljött a labdarúgás ideje… igen igaz, hogy a katari vb kezdődött el a mai napon, de mi nem erre készültünk ma, a Gerjeni SK-val. Németkért fogadtuk.

A mérkőzés bár vereséggel zárult, de nagyot küzdöttünk, hiszen 0-3-nál sikerült még felzárkóznunk, nem adtuk fel, de sajnos nem sikerült az egyenlítés és végül 3-4-re zártuk a találkozót. Odatettük magunkat, megtettük, amit lehetett, ma ez ennyire volt elég.

❓Hogy miért tudom, hogy legközelebb is a pályán leszünk? Mert számunkra a legfontosabb, hogy

📍a gerjeni foci megmaradjon,

📍a sport iránti szeretet ne múljon

📍a heti testmozgással tegyünk magunkért

📍a fiatalok is kedvet kapjanak, csatlakozzanak, és felmenő rendszerben építkezzünk!

Hajrá Gerjen!

Last modified: 2022.11.25.

Comments are closed.