Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Jövőbe tekintő tervek!

2022.11.28.

✅Mindig fontos volt számunkra a gyermekek jövője Gerjenben. Nem titok, hogy családbarát településként állítottuk össze településünk fejlesztési stratégiáját korábban, így többek között új épületbe költözött óvodánk, szolgáltatásaink köre bölcsődével bővült, nyolcosztályos iskolánk fenntartó váltásának köszönhetően pedig hosszú távon biztosított az általános iskolai oktatás helyben.

📌Az eddig megtett lépések ellenére, mindig látjuk az újabb és újabb kihívásokat, megoldandó feladatokat, éppen ezért vettük meg korábban az óvoda-iskola mellett található ingatlant. Egyre több településen hallhatjuk, hogy oktatási intézményeikbe pedagógust keresnek. A gerjeni általános iskolában is várhatóan tanárok jelentkezését várja majd az intézmény a következő években, hiszen a tantestületben többen is nyugdíjazás előtt állnak.

🧑‍🏫Mindez minket arra ösztönzött, hogy előrelátó módon érdemes olyan lehetőséget kínálnunk a jelentkező pedagógusoknak, amely vonzóvá teszi arra településünket, hogy itt, Gerjenben vállaljon munkát és telepedjen le. A korábban megvásárolt ingatlanban alakítunk ki szolgálati lakást, amelyre most érkezett meg az a minisztériumi forrás, amelynek köszönhetően megkezdhetjük a felújítást.

Bízom benne, hogy jó szolgálatot tesz majd ez az ingatlan a jövőben!

🙏Ahogy abban is bízom, hogy a jövőben egyre több pedagógus is megismeri településünket, és felismeri Gerjen erősségeit, és ideális környezetét.

Last modified: 2023.01.02.

Comments are closed.