Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Történelmi pillanat, valamint újabb sikeres program!

2023.01.22.

🤔Mikor 2018-ban Németh Irénnel és Pető Zsolttal felmerült a rendezvény gondolata, akkor még távoli célnak tűnt, de a figyelmet minden esetre fel szerettük volna hívni, hogy egy futótávnyira található községünk Pakstól és milyen jó lenne egy közvetlen út, amely megnyitná településünket és megszűnne zsáktelepülési jellegünk.

Akkor még nem sejthettük, hogy ez a vágyunk egész gyorsan teljesül és 2023-ban már az új úton futhatnak a rendezvényre érkező sportkedvelők és „elsőként” vehetik birtokba az utat, hiszen még a közforgalom nem használhatja.

📈Szóval itt volt ez a szombat, ahol megtapasztalhattam, hogy a program iránt egyre többen érdeklődnek és hihetetlen nagy örömmel láthattam, ahogy az útról futva érkeznek be az indulók. Határtalan öröm ez nekem és biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokaknak.

📌Ez az út a lehetőségek tárháza Gerjennek! No és persze ahogy ígértem, idén is, azaz ötödik alkalommal csobbantam én is a Dunába. Az első alkalommal egy tucat jelentkezővel, idén azonban már több mint negyvenen vállalkoztunk erre a didergető, de annál nagyobb adrenalin élményre!

👏Köszönöm az idei jelentkezőknek a bátorságot, jövőre pedig találkozzunk ismét a Duna-parton!

/Fotó: Molnár Gyula/

Last modified: 2023.01.29.

Comments are closed.