√údv√∂z√∂lj√ľk Gerjen K√∂zs√©g honlapj√°n

ūüďĖBorversenyen j√°rtam

2023.03.07.

ūüć∑Testv√©rtelep√ľl√©s√ľnk polg√°rmester√©nek, Varga Adorj√°n megh√≠v√°s√°ra vettem r√©szt √©n √©s egy kisebb gerjeni deleg√°ci√≥ a 27. Balav√°s√°ri Nemzetk√∂zi Borversenyen, Erd√©lyben.

ūüóďP√©nteken reggel indultunk el a t√∂bb mint 7 √≥r√°s √ļtra, mely a hat√°r√°tkel√©ssel √©s a meg√°ll√≥kkal k√∂zel 8 √≥r√°ra ny√ļlt. Meg√©rkez√©s√ľnkkor j√∂tt az elsŇĎ d√∂bbenet, megmutatt√°k a borosgazd√°k √°ltal leadott mint√°kat, mely k√∂zel 500 √ľveget jelentett. Hihetetlen volt l√°tni azt a szervezŇĎmunk√°t, ami ennek a mennyis√©gnek a zsŇĪriz√©s√©t eredm√©nyezte. Enn√©l m√°r csak egy dolog, a vend√©gszeretet√ľk volt √°mulatba ejtŇĎbb. A fogadtat√°s remek volt, igazi bar√°tokk√©nt √ľdv√∂z√∂lhett√ľk egym√°st.

ūüć∑A borverseny szombat reggel kezdŇĎd√∂tt. Nagyon finom borokat k√≥stolhattunk. Legink√°bb feh√©r borok bukkantak fel az asztalokon.

ūü•áAz arany√©rmek sz√°m√°b√≥l arra lehetett k√∂vetkeztetni, hogy bizony nagyon √©rtik a dolgukat a bor√°szok.

ūüďĆSz√°munkra k√ľl√∂n √∂r√∂m volt, hogy egy asztalhoz ker√ľlhett√ľnk a somogyv√°ri deleg√°ci√≥val, Gyur√°kovics L√°szl√≥ polg√°rmester √ļrral √©s M√≥ring J√≥zsef Attila korm√°nybiztos √ļrral. Sokat besz√©lgett√ľnk √©s meg√°llapodtunk abban, hogy k√∂lcs√∂n√∂sen megl√°togatjuk egym√°st.

ūüďĆBalav√°s√°r polg√°rmester√©vel, Varga Adorj√°nnal sz√≥ba ker√ľlt egy k√∂z√∂s Eur√≥pai Uni√≥s projekt lehetŇĎs√©ge is, melyet nagy √∂r√∂mmel fogadn√°nk! A k√∂z√∂s gondolkod√°s mindig csod√°t teremthet. Term√©szetesen a tapasztalatok cser√©je sem maradhatott el.Vas√°rnap √∂r√∂mmel tett√ľnk eleget egy kedves megh√≠v√°snak. Tibor Csegzi h√≠vott meg benn√ľnket egy √≠zletes p√°linkak√≥stol√°sra. Be kell vallanom, hogy embert pr√≥b√°l√≥ feladat volt ūüėĀ, de nagyon sz√©pen k√∂sz√∂nj√ľk.

H√©tfŇĎn √©lm√©nyekkel teli, de nagyon hasznos inform√°ci√≥kkal √©s tapasztalatcser√©vel indultunk el Magyarorsz√°gra. J√≥ volt m√°r haza√©rni Gerjenbe √©s viszont l√°tni a gyermekeimet, csal√°domat!

ūüôŹV√©g√ľl, de nem utols√≥ sorban ragadn√°m meg itt az alkalmat, hogy megk√∂sz√∂njem Ferenc S√°gi kitart√≥ buszvezet√©s√©t!

Last modified: 2023.03.26.

Comments are closed.