Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

SZEMTELENÜL JÓ OTTHON!

2023.03.26.

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulással karöltve plakátkészítő-pályázatot hirdet, melynek témája: SZEMTELENÜL JÓ OTTHON!

Az RHK Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek, munkájuk legfontosabb alapelve, hogy a Magyarországon keletkező radioaktív hulladékot úgy kezeljék és helyezzék el, hogy sem most, sem a jövőben ne jelentsen veszélyt az emberi életre és az élővilágra.

Mindannyian tudjuk, hogy a háztartási szemét, amit nap, mint nap termelünk, hatalmas mértékben szennyezi környezetünket, ezért erre muszáj megoldást találni. Vajon milyen is lehet egy olyan otthonban élni, ahol minden keletkező hulladékot újrahasznosítunk?!

Elképzelted már, hogy a kanapé pet palackból, a konyhapult használt elemekből vagy éppen a zuhanyfüggöny nejlon zacskóból készül?! A lényeg, hogy bátran rugaszkodj el a realitás talajától és engedd szabadjára a fantáziád. Kreativitásodnak csak a képzelőerőd szabhat határt, mi biztos nem fogunk.

A pályázaton a TEIT tagtelepülések iskoláinak diákjai vehetnek részt két korosztályban:

1-4. és 5-8. évfolyam.

A pályamunkákat szabadon választott technikával (rajz, festés, kollázs stb.) A3 vagy A4 méretben lehet elkészíteni.

Az elkészült pályamunkákat 2023. május 15-ig lefotózva vagy bescannelve kérjük megküldeni az alábbi e-mail címre: rhk@rhk.hu.

Az emailben tüntessétek fel az iskola és az alkotó nevét, az évfolyamot, valamint a plakát méretét és hogy milyen technikával készült!

A szülői felügyeleti jogot gyakorló személy hozzájárulása is szükséges, amelyet kitöltve, aláírva szükséges a pályázattal elküldeni.

Last modified: 2023.03.26.

Comments are closed.