Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

⚽️Határon innen és határon túl is a focié ez a hétvége⚽️

2023.04.21.

Ma délután Horvátországban, Bjelovar városában képviselhettük Gerjent és hazánkat Lacza Zsolt kollégámmal. Nagy élmény volt pályára lépni hazánk képviseletében, a Himnuszt követően és játszani egy jó hangulatú és mondhatom eredményes mérkőzésen. ✅A győzelmet is sikerült szállítanunk, hiszen 5-1 arányban idén miénk volt a pálya. Büszke vagyok rá, hogy a végeredménytől függetlenül is a rangadó előtt és után is erősíthettük barátságainkat és tehettünk szert új kapcsolatokra, remek közösségben. Azt meg már szinte kiemelnem sem kell, hogy mindezt mozgással párosítva tettük, aminél nincs jobb levezetés egy hét végére.

🙏Ezúton is köszönjük Móring József Attila kormánybiztosnak és Gyurákovics László Somogyvár polgármesterének az évtizedes múltra tekintő horvát-magyar polgármesteri futballtornára a meghívást.

🤞A foci pedig itt még nem ért véget, hiszen szombaton szomszédvári rangadó lesz, fontos mérkőzés elé néz a Gerjeni SK. Dunaszentgyörgyre látogatunk el, bízva a csapat sikerében és reméljük délután ötkor a szurkolóinktól is felcsendül:📢Hajrá Gerjen!

Last modified: 2023.05.21.

Comments are closed.