Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

🛣Úttalan jövő? Mára ezt már nem mondhatjuk Gerjenről!

2023.05.17.

Sajtótájékoztató keretében adta át ma hivatalosan is az Építési és Közlekedési Minisztérium a Paks-Gerjen összekötő utat.

A megjelenteket Ágh Péter, állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkár köszöntötte, aki beszédében kiemelte, hogy milyen fontos ez az út a térségnek, hiszen községünk zsáktelepülési jellege megszűnik, sokkal rövidebb idő alatt jutunk el Paksra, valamint a rövidebb út az ökológiai lábnyomunkat is csökkenti a jövőben.

Térségünk országgyűlési képviselőjét, Süli Jánost pedig örömmel töltötte el, hogy az elmúlt évek munkájának gyümölcsét mára már használhatja a lakosság és új lehetőségek nyílnak meg számunkra is.

🇭🇺Örömmel tettem eleget a meghívásnak és büszkén jelentem meg az eseményen, ahol a nemzeti szalag átvágásával lezárult egy új korszak és kinyílt az út egy új jövő felé.

🥳Ezt a történelmi pillanatot pedig szeretném, ha együtt megünnepelnénk mi gerjeniek, így május 26-ra ünnepséggel készülünk, melynek részleteit hamarosan kitesszük településünk közösségi oldalán is.

Last modified: 2023.05.21.

Comments are closed.