√údv√∂z√∂lj√ľk Gerjen K√∂zs√©g honlapj√°n

ūüõ£√öttalan j√∂vŇĎ? M√°ra ezt m√°r nem mondhatjuk GerjenrŇĎl!

2023.05.17.

Sajt√≥t√°j√©koztat√≥ keret√©ben adta √°t ma hivatalosan is az √Čp√≠t√©si √©s K√∂zleked√©si Miniszt√©rium a Paks-Gerjen √∂sszek√∂tŇĎ utat.

A megjelenteket √Āgh P√©ter, √°llami beruh√°z√°sok t√°rsadalmi koordin√°ci√≥j√°√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°r k√∂sz√∂nt√∂tte, aki besz√©d√©ben kiemelte, hogy milyen fontos ez az √ļt a t√©rs√©gnek, hiszen k√∂zs√©g√ľnk zs√°ktelep√ľl√©si jellege megszŇĪnik, sokkal r√∂videbb idŇĎ alatt jutunk el Paksra, valamint a r√∂videbb √ļt az √∂kol√≥giai l√°bnyomunkat is cs√∂kkenti a j√∂vŇĎben.

T√©rs√©g√ľnk orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎj√©t, S√ľli J√°nost pedig √∂r√∂mmel t√∂lt√∂tte el, hogy az elm√ļlt √©vek munk√°j√°nak gy√ľm√∂lcs√©t m√°ra m√°r haszn√°lhatja a lakoss√°g √©s √ļj lehetŇĎs√©gek ny√≠lnak meg sz√°munkra is.

ūüá≠ūüáļ√Ėr√∂mmel tettem eleget a megh√≠v√°snak √©s b√ľszk√©n jelentem meg az esem√©nyen, ahol a nemzeti szalag √°tv√°g√°s√°val lez√°rult egy √ļj korszak √©s kiny√≠lt az √ļt egy √ļj j√∂vŇĎ fel√©.

ūü•≥Ezt a t√∂rt√©nelmi pillanatot pedig szeretn√©m, ha egy√ľtt meg√ľnnepeln√©nk mi gerjeniek, √≠gy m√°jus 26-ra √ľnneps√©ggel k√©sz√ľl√ľnk, melynek r√©szleteit hamarosan kitessz√ľk telep√ľl√©s√ľnk k√∂z√∂ss√©gi oldal√°n is.

Last modified: 2023.05.21.

Comments are closed.