Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Születésnapi ajándék

2024.05.02.

Sokszor mesélek a Fiaimnak Gerjenről és a munkámról. Teszem ezt többek között azért, mert szeretném, ha tudnák, hogy miért utazom gyakrabban vagy érek haza este az utolsó megbeszélések után. Az elmúlt években egyre érdeklődőbbé váltak és nagyszerű ötletekkel állnak Ők is elő, hogy mit lehetne még tenni.

A legutolsó beszélgetéseink egyike az volt, hogy Gerjen területét miként lehetne növelni, mert ez milyen jó lenne. Okos felvetés volt részükről, hogy a Gerjen belterületét jelző közlekedési táblát jó lenne áthelyezni, mert ráéreztek, hogy egy ideje már ezen munkálkodom.

A lakóparki terület építése előtt – pár éve- már kezdeményeztük a tábla áthelyezését, melynek elsősorban az oka a közlekedési szabályok betartása melletti sebességcsökkentés volt. Bizakodunk benne, hogy a szabályok betartásával biztonságosabbá válik a közlekedés ezen az útszakaszon. Persze nem mellesleg büszke vagyok arra is, hogy eljutottunk oda, hogy a településünk oly mértékben bővül, hogy indokolttá vált a tábla áthelyezése.

Miért is a születésnapi köszöntés a címben? Fiamnak, Daninak ma van a születésnapja! A tábla áthelyezése teljesen véletlenül esett a mai napra a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részéről, de bizakodom benne, hogy az általa vágyott gerjeni „területnövekedés” egy szép ajándék lesz.

Last modified: 2024.05.03.

Comments are closed.