Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Hatalmas elismerésben részesültünk

2024.05.10.

A mai napon adták át Egyeken ünnepélyes keretek között a Magyarországi Falumegújítási Díjakat. Igazából szavak sincsenek arra, hogy milyen felemelő érzés átvenni egy ajándéktárgyat és oklevelet, miközben a méltatásban percekig Gerjenről és fejlődéséről hallhatnak a jelenlevők.

A második polgármesteri ciklusomat zárom hamarosan. Mindig a közösség érdekeit szem előtt tartva igyekeztem fejlődési pályára állítani Gerjent. Ez most egy szakmai zsűri által országosan is elismerésre került. Nagyon büszke és boldog vagyok. Ezúton is köszönöm a képviselő-testületnek, hogy segítették a munkámat és együtt sikerre vittük és visszük településünket. Köszönöm kollégáimnak és mindenkinek, aki velem tartott ebben a 10 évben!

A mai napra kaptunk felajánlást a kiállító standunkhoz. Pékünk, Szabó István finom péksüteményeit hoztuk magunkkal, illetve Tóth Béla és Felesége által készített mézet is megkóstolhatták az érdeklődők. Kozák Éva munkáit is büszkeséggel mutattuk meg a rendezvényre látogatóknak. Nagyon köszönjük a segítséget!

Last modified: 2024.05.13.

Comments are closed.