Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Csöppnyi gazdáikra találnak a Baba-Mama Csomagok a következő napokban

2024.05.31.

A mai napon önkormányzatunk képviselőinek köszönhetően útnak indultak a régóta apró gazdáikra váró önkormányzati Baba-Mama csomagok.

Külön öröm számomra, hogy ilyen nagy számban készíthettük el, az aprólékosan és nagy gondossággal összeválogatott, igazi „Gerjeni” meglepetéseket rejtő ajándéktáskákat. Büszkeséggel tölt el, hogy településünk évről-évre tartani tudja a népességszámot, és a fiatal generáció lelkesedést, színt visz Gerjen életébe.

A népességszám megtartása a településünk életben maradásához elengedhetetlen, ezért önkormányzatunk igyekszik minden lehetséges feltételt megteremteni az újonnan bővült családoknak is. Korábban nagyszabású projektbe vágtuk a fejszénket és építési telkeket alakítottunk ki, ahová sok szeretettel várjuk a leendő fészekrakókat is. Bízom benne, hogy a fiatalok számára az itt működő bölcsőde, óvoda, iskola és az egyre bővülő szolgáltatások színvonala is vonzóbbá teszik a településünket és a Gerjenben otthonra találók és családot alapítók száma is folyamatosan növekedni fog az elkövetkező években.

Sok csodás, meghitt pillanatot és jó egészséget kívánunk a Családoknak!

Last modified: 2024.05.31.

Comments are closed.