Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Új híd – új lehetőségek

2024.06.07.

Nagy örömmel fogadtam a hírt, hogy a tegnapi napon 16 órától használatba vehettük a Gerjentől pár km távolságra található hidat.

Mindenkinek más és másért okoz ez örömet. Van, akinek a munkába járását rövidíti le, vagy a bevásárlást könnyíti meg, vagy a családokat hozza közelebb, vagy csak egyszerűen a szolgáltatások igénybevételében segít. Sorolhatnánk még tovább, de akkor nagyon hosszú lenne ez a poszt 😊.

A projekt kapcsán a Gerjent Pakssal összekötő útvonalat már korábban „birtokba” vehettük és nap, mint nap érezhetjük, hogy mekkora segítség is ez nekünk. De, ami igazán fontos, hogy Gerjen további fejlődésének a záloga, ez a közúthálózati infrastruktúra-fejlesztés. Erre készültünk. A naperőmű korábbi építése azért volt kiemelten fontos -az iparűzési bevételeken túl – mert az elkészült alállomás további ipari befektetőket hozhat a térségbe és új munkahelyeket tudunk majd teremteni a gerjeni emberek és a térségben élők számára egyaránt.
A Duna-híd nemcsak gazdaságfejlesztési szempontból kulcsfontosságú nekünk, de a környezeti értékek és ritka adottságok óriási vonzerővel csábítják a településre látogató és letelepedni szándékozó családokat is.

Büszke vagyok arra, hogy készen állunk az elmúlt évek tudatos fejlesztéseinek köszönhetően, hogy Gerjen a következő szintre lépjen.

/Fotó: Koronafm100.hu/

Last modified: 2024.06.07.

Comments are closed.