Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Ismét egy intenzív hét van mögöttem

2024.06.22.

A helyi önkormányzati választások éppen csak lezajlottak, amikor már készültem is egy külföldi tanulmányútra Spanyolországba, Almarazba, az ott üzemelő atomerőműbe. A TEIT polgármestereivel közösen, nagyon érdekes és informatív előadást hallhattunk a látogatóközpontban és a gyakorlóközpontban egyaránt. Megnyugtató volt az a tény, hogy a folyamatos képzéseknek és gyakorlásnak köszönhetően naprakész gyakorlati szaktudást szerezhetnek az erőmű dolgozói. Személy szerint, ilyenkor mindig a környező települések látogatása érdekel kiemelten, hiszen lehetőségünk van összehasonlítani a saját településeinkkel a költségvetést és a fejlesztéseket, melyből rengeteg hasznos tudást szerezhetünk.

Hazaérve pénteken az óvoda és bölcsőde építése kapcsán tartott helyszíni ellenőrzést a Magyar Államkincstár. A fenntartási időszakban elvárt szigorú feltételeket vizsgálta meg. Tökéletes visszajelzést kaptunk, hiszen még intézkedési tervet sem kellett készítenünk az elvégzendő feladatokról, ami azt jelenti, hogy jó gazdái vagyunk a projektnek az utánkövetési fázisban is.

Szombaton pedig iskolánk tanévzáró ünnepségén és egyben ballagáson vehettem részt. Az iskolánk fontosságát mi sem jelzi jobban, hogy a Magyar Pünkösdi Egyház részéről a legmagasabb szintről érkeztek vendégek, illetve a korábban kötött települési együttműködési megállapodásnak köszönhetően, a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumának Igazgató Asszonya látogatott el. Hatalmas lehetőség előtt áll iskolánk, melyről hamarosan remélem, hogy beszámolhatunk. Az elballagóknak nagyon sok sikert kívánok a későbbi tanulmányaikhoz és bízom benne, hogy sokuk a tanulmányaik befejezése után visszatér Gerjenbe. A nyári szünetre minden diáknak tartalmas kikapcsolódást kívánok!

Last modified: 2024.06.24.

Comments are closed.