Legfrissebb hírek

2018. 08. 13. – Útfelújítások Gerjenben

Beküldve 2018 augusztus 13, hétfő

A járdafelújításra kiírt pályázat benyújtását megelőzően sor került a javításra szoruló, kritikus útszakaszok felmérésére.

Ennek megfelelően első ütemben Gerjen központjában a Polgármesteri Hivatal előtt, illetve a Vajda Ignác utcában az aszfaltos útszakaszok javítására került sor az elmúlt időszakban a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel történt egyeztetést követően. Az elvégzett munkálatokat ezúton is köszönjük!

Második ütemben, a holnapi napon megkezdődik a Rákóczi utca déli szakaszán 3 darab betonelem cseréje, hiszen itt már jó ideje megsüllyedt állapotban volt ez a szakasz. Kérjük az autósok fokozott figyelmét! A forgalomkorlátozás várható ideje 1 hét.

A harmadik ütemben a Dunasor déli szakaszának javítási munkálata veszi kezdetét ezen a héten szerdai napon, a reggeli szemétszállítást követően. A gépjárművek elhelyezésével kapcsolatban a holnapi napon értesítést küldünk ki. Az útszakasz lezárása várhatóan 1 hétig tart majd. Kérjük mindenki megértését és türelmét!

Negyedik ütemként a gerjeni üdülőövezethez vezető úton végzünk el karbantartási munkálatokat, melyhez az alapanyagot a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től igényeltük meg. A pozitív választ követően kora ősszel tudjuk elvégezni a karbantartást. Reméljük, hogy ez a megoldás tartósabb lesz a korábbiaknál.

Tisztában vagyunk vele, hogy az utak folyamatos karbantartásra szorulnak, ezért az elkövetkező időkben is folytatjuk a munkálatokat! Kérjük mindenki türelmét és megértését!