Legfrissebb hírek

2018. 08. 13. – Útfelújítások Gerjenben

Beküldve 2018 augusztus 13, hétfő

A járdafelújításra kiírt pályázat benyújtását megelőzően sor került a javításra szoruló, kritikus útszakaszok felmérésére.

Ennek megfelelően első ütemben Gerjen központjában a Polgármesteri Hivatal előtt, illetve a Vajda Ignác utcában az aszfaltos útszakaszok javítására került sor az elmúlt időszakban a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel történt egyeztetést követően. Az elvégzett munkálatokat ezúton is köszönjük!

Második ütemben, a holnapi napon megkezdődik a Rákóczi utca déli szakaszán 3 darab betonelem cseréje, hiszen itt már jó ideje megsüllyedt állapotban volt ez a szakasz. Kérjük az autósok fokozott figyelmét! A forgalomkorlátozás várható ideje 1 hét.

A harmadik ütemben a Dunasor déli szakaszának javítási munkálata veszi kezdetét ezen a héten szerdai napon, a reggeli szemétszállítást követően. A gépjárművek elhelyezésével kapcsolatban a holnapi napon értesítést küldünk ki. Az útszakasz lezárása várhatóan 1 hétig tart majd. Kérjük mindenki megértését és türelmét!

Negyedik ütemként a gerjeni üdülőövezethez vezető úton végzünk el karbantartási munkálatokat, melyhez az alapanyagot a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től igényeltük meg. A pozitív választ követően kora ősszel tudjuk elvégezni a karbantartást. Reméljük, hogy ez a megoldás tartósabb lesz a korábbiaknál.

Tisztában vagyunk vele, hogy az utak folyamatos karbantartásra szorulnak, ezért az elkövetkező időkben is folytatjuk a munkálatokat! Kérjük mindenki türelmét és megértését!

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course
download lava firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course