Legfrissebb hírek

Hirdetmény – Tájékoztató

Beküldve 2019 augusztus 5, hétfő

Tájékoztatjuk a település lakosságát, az érdekképviseleti szerveket, hogy a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. §-ában foglaltak alapján Gerjen Község Önkormányzata kezdeményezi a község településrendezési eszközeinek módosítását.

A településrendezési eszközök módosításának társadalmi egyeztetése során, Gerjen Község Önkormányzata lakossági fórum keretében is tájékoztatja a lakosságot a készülő dokumentumokról.

A módosítás tárgya, célja: A településrendezési eszközök módosítása annak érdekében, hogy a Kalocsa – Paks térségében tervezett új Duna-híd és a kapcsolódó közlekedési infrastruktúra Gerjent érintő elemei megvalósulhassanak.

A tájékoztató időpontja: 2019. augusztus 14. 15.30. óra

Helyszíne: a Dunaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal Gerjeni Kirendeltségének ülésterme (7134, Gerjen, Béke tér 1. 1. emelet)

A dokumentumok véleményezési anyaga elkészült, amelyek megtekinthetők az önkormányzat honlapján (www.gerjen.hu), illetve a Polgármesteri Hivatal épületében.

A településrendezési eszközök módosításával kapcsolatos észrevételeiket a lakossági fórumot követő 8. nappal bezárólag juttathatják el;

  • papír alapon Gerjen Község polgármesterének címezve a 7134 Gerjen, Béke tér 1.  szám alatti címre,
  • elektronikus úton a  muszaki@gerjen.hu e-mail címre.

Gerjen, 2019. augusztus 2.

Romhányi Károly
polgármester

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download lenevo firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy course