Legfrissebb hírek

Hirdetmény – Tájékoztató

Beküldve 2019 augusztus 5, hétfő

Tájékoztatjuk a település lakosságát, az érdekképviseleti szerveket, hogy a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. §-ában foglaltak alapján Gerjen Község Önkormányzata kezdeményezi a község településrendezési eszközeinek módosítását.

A településrendezési eszközök módosításának társadalmi egyeztetése során, Gerjen Község Önkormányzata lakossági fórum keretében is tájékoztatja a lakosságot a készülő dokumentumokról.

A módosítás tárgya, célja: A településrendezési eszközök módosítása annak érdekében, hogy a Kalocsa – Paks térségében tervezett új Duna-híd és a kapcsolódó közlekedési infrastruktúra Gerjent érintő elemei megvalósulhassanak.

A tájékoztató időpontja: 2019. augusztus 14. 15.30. óra

Helyszíne: a Dunaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal Gerjeni Kirendeltségének ülésterme (7134, Gerjen, Béke tér 1. 1. emelet)

A dokumentumok véleményezési anyaga elkészült, amelyek megtekinthetők az önkormányzat honlapján (www.gerjen.hu), illetve a Polgármesteri Hivatal épületében.

A településrendezési eszközök módosításával kapcsolatos észrevételeiket a lakossági fórumot követő 8. nappal bezárólag juttathatják el;

  • papír alapon Gerjen Község polgármesterének címezve a 7134 Gerjen, Béke tér 1.  szám alatti címre,
  • elektronikus úton a  muszaki@gerjen.hu e-mail címre.

Gerjen, 2019. augusztus 2.

Romhányi Károly
polgármester

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course
download micromax firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy course