Legfrissebb hírek

Lomtalanítás Gerjenben!

Beküldve 2018 június 18, hétfő

Lomtalanítás Gerjenben

Tisztelt Gerjeniek!

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. képviseletében a 2018. évi lomhulladék szállításról tájékoztatjuk Önöket, amelynek időpontja
2018.június 27.-e.

Társaságunk felhívja szíves figyelmüket, hogy az érvényes törvényi szabályozás értelmében csak a lakosságtól eredő lomhulladék szállítása minősül közszolgáltatásnak. A lomtalanítási napokon olyan, a háztartásokban keletkező nagydarabos hulladékok helyezhetők ki, amelyek méretüknél fogva a hulladékgyűjtő edényben nem férnek el.
Lomnak minősül minden a szokásos életvitel során felhalmozódott nagydarabos szilárd hulladék: bútorok, edények, szőnyegek, játék.
A lomtalanítási napokon NE TEGYENEK KI: elektronikai hulladékot, építési hulladékot, autóbontásból származó hulladékot, zöldhulladékot valamint veszélyes anyagokat (növényvédő szerek, olajos kannák, elemek)!

Kérjük Önöket, hogy a feleslegessé vált lomot a forgalmat nem akadályozó módon a megjelölt napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanjaik elé.

Lomhulladék egész évben leadható a lakossági hulladékudvarban (Paksi Hulladékkezelő Központban, a 6-os számú főúton a Paksi Atomerőmű északi bejárójával szemben nyíló bekötőúton) nyitva tartása: hétfő – péntek: 6-tól 15:30-ig, szombat: 8-tól 14 óráig.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download coolpad firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course