Legfrissebb hírek

Lomtalanítás Gerjenben!

Beküldve 2018 június 18, hétfő

Lomtalanítás Gerjenben

Tisztelt Gerjeniek!

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. képviseletében a 2018. évi lomhulladék szállításról tájékoztatjuk Önöket, amelynek időpontja
2018.június 27.-e.

Társaságunk felhívja szíves figyelmüket, hogy az érvényes törvényi szabályozás értelmében csak a lakosságtól eredő lomhulladék szállítása minősül közszolgáltatásnak. A lomtalanítási napokon olyan, a háztartásokban keletkező nagydarabos hulladékok helyezhetők ki, amelyek méretüknél fogva a hulladékgyűjtő edényben nem férnek el.
Lomnak minősül minden a szokásos életvitel során felhalmozódott nagydarabos szilárd hulladék: bútorok, edények, szőnyegek, játék.
A lomtalanítási napokon NE TEGYENEK KI: elektronikai hulladékot, építési hulladékot, autóbontásból származó hulladékot, zöldhulladékot valamint veszélyes anyagokat (növényvédő szerek, olajos kannák, elemek)!

Kérjük Önöket, hogy a feleslegessé vált lomot a forgalmat nem akadályozó módon a megjelölt napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanjaik elé.

Lomhulladék egész évben leadható a lakossági hulladékudvarban (Paksi Hulladékkezelő Központban, a 6-os számú főúton a Paksi Atomerőmű északi bejárójával szemben nyíló bekötőúton) nyitva tartása: hétfő – péntek: 6-tól 15:30-ig, szombat: 8-tól 14 óráig.

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
udemy free download
download micromax firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download