Legfrissebb hírek

Lomtalnítás

Beküldve 2019 április 15, hétfő

Tisztelt Gerjeni Lakosok!

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2019. április 17-én szerdán lomtalanítást végez Gerjenben.

Lomtalanítás keretein belül elszállítjuk:
kidobásra szánt háztartási berendezések, használati tárgyak, feleslegessé vált bútorok, konyhai felszerelések, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök, stb.

Nem szállítjuk el, NE helyezzenek ki:
elektronikai berendezéseket (pl.: TV, mikró, hűtő, mosógép), vegyszereket, festékeket, savakat-lúgokat, valamint ezek kiürült göngyölegét, építési hulladékot (pl.: törmelék, WC-csésze, mosdókagyló), zöldhulladékot, kommunális- és szelektív hulladékot, gumiabroncsot, illetve egyéb
veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. gyógyszer, akkumulátor, gumiköpeny, üres olajos kanna, stb).

A begyűjtőjárat adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladékok elszállíttatása, ártalmatlaníttatása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.
Az ingatlanok elől a KHG Nonprofit Kft. összegyűjti a kihelyezett lomhulladékot.
Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a megjelölt napon reggel 5:00 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, a hulladéktároló edény szokásos helye mellé, a forgalmat nem akadályozva.
A lomtalanítás során, az ingatlanokon keletkező olyan nagyméretű, szilárd hulladékok kerülnek elszállításra, amelyek a rendszeres elszállítások alkalmával nem férnek el a rendszeresített gyűjtőedényben.

Megértésüket köszönjük!