Szállás, vendéglátás

Önkormányzati Vendégház

Nagy szeretettel várja kedves vendégeit az Önkormányzati Vendégház Gerjenben, mely alkalmas aktív és passzív pihenésre egyaránt. A csendes Duna-parti település lehetőséget biztosít nagyobb sétákra a friss levegőn, vagy akár gyönyörű természetfotók készítésére. Szinte minden hónapban megrendezünk egy programot, melyre minden látogatót szeretettel várunk.

Amennyiben valaki a környékre is kíváncsi lenne, úgy a Szekszárdi-dombság borászatait járhatja végig, mely mindössze 30 km távolságra található a településtől.

A kora nyáron induló kompközlekedés lehetővé teszi, hogy a 6 km távolságra található Kalocsa is elérhető a történelmi belvárosi résszel, illetve a néprajzi értékeivel.

A vendégház története

A vendégházat az önkormányzat vásárolta meg, majd kezdte meg a felújítását a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványtól elnyert támogatásból, illetve saját forrásból. 2017-es évben történő átadást követően folyamatosan fejlesztésre és korszerűsítésre kerül, a vendégek visszajelzéseit figyelembe véve.

A Vendégház felszereltsége

A vendégház a mai kor elvárásainak megfelelő, berendezésében és kialakításában modern stílust képvisel.

  • 2 db nemdohányzó hálószoba, 3, illetve 4 fekhellyel. Mindkét szobához külön fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, mosdóhelyiséggel
  • 1 db nagy közösségi tér, melyben megtalálható egy teljesen felszerelt konyha, külön mosdóhelyiséggel
  • egy nagy udvar tartozik a vendégházhoz teraszos kialakítással

További felszerelések és szolgáltatások:

  • hajszárító
  • ingyenes WI-FI
  • TV
  • törölközők

Vendégház eddigi vendégei

Többek között a Tankcsapda zenekar tagjai, erdélyi testvértelepülésünk vendégei, oroszországi testvértelepülésünk vendégei és Magyarországról érkező vendégeink.

A vendégházat Gerjen Község Önkormányzata üzemelteti. Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

Taba Ilona gondnok: 70/415-7747

Gerjen Község Önkormányzata: 75/337-011, 1-es mellék
e-mail: muszaki@gerjen.hu

Vendégház címe: 7134 Gerjen, Bocskai u.16.

Vackor vendégház

Vackor vendégház

Hunyadi u. 2.

Molnárné Hanol Erika +36-20-346-5756

További információk a weboldalon:

www.vackorvendeghaz.hu