Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Közösségi Ház

Közösségi HázKönyvtár

Vissza nem térítendő támogatásban részesült Gerjen Község Önkormányzata 2019-ben: a Belügyminisztérium 1748/2018. (XII. 20.) Korm. határozata alapján különböző rész célok megvalósítására nyílt lehetőségünk, így ennek keretében újulhatott meg és gazdagodott új funkciókkal régi, és elavult Művelődési házunk. 

Ez a támogatás nagy segítséget nyújtott településünknek, hiszen olyan közösségi tér jöhetett létre, melyet a fiatalok, idősek egyaránt használhatnak rendezvényeikre, összejövetelekre. Az átadóra 2019. szeptember 7-én került sor a Falunap keretein belül.

Az elkészült, új Közösségi Házban kialakításra került egy nagyterem, egy öltöző helység és egy jól felszerelt teakonyha is.

A kívül-belül megújult épültben talált új otthonára a könyvtárunk, így modern, világos térben fogadja a gyermekeket a foglalkozásokra.

Szabadtéri rendezvényeink lebonyolítására kiváló helyszínt biztosít az új burkolatot kapott belső udvar.

Cím: 7134 Gerjen, Kossuth L.u.28.
Nyitva tartás: egyeztetés alapján
Telefonszám: 75/337-011 Gerjen, Önkormányzat
Programszervező: Bíróné Tantos Anikó 20/2675-203

A könyvtárban minden korosztály megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő könyveket. Az igények szerint gyarapodik a kölcsönözhető könyvállomány, és folyamatosan bővül a kézikönyvállomány is. Külön figyelmet fordít a könyvtár arra is, hogy az oktatási intézmények által előírt kötelező olvasmányok rendelkezésre álljanak. Családias hangulatú környezetben internetezhet az olvasó és korlátozott számban akár nyomtathat is. Lehetőség van továbbá könyvtárközi kölcsönzésre interneten keresztül is, amennyiben olyan könyvre lenne szüksége az olvasónak, amely nincs meg a gerjeni könyvtárnak.

Cím: Közösségi Ház – Gerjen, Kossuth Lajos utca 28.
Könyvtáros: Szabó Krisztina
Telefonszám: +36-20/294-8820

Nyitva tartás:

  • Kedd 16.00-18.00 óra
  • Csütörtök 16.00-18.00 óra

Comments are closed.