Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

„Honnan szedtünk ennyi gyereket?”

2024.03.22.

A gerjeni Vár-Lak Óvoda és Bölcsőde kapcsán óriási büszkeséggel tölt el az az út, amit megtettünk. A mai napon az intézmény vezetőjével, Szalainé Halmazsán Hajnalkával emlékeztünk vissza, hogy milyen is volt a régi, nagyon leromlott állapotú épületben dolgozni hárman, 27 gyermekkel. A közös munkánk kezdetén kaptam egy ígéretet Tőle: a legjobb szakmai tudásukkal és a legnagyobb szeretetükkel fordulnak a gyermekek felé.

Az elmúlt években sok dolog változott az óvodában, többek között: új és modern épületbe költöztek, jól felszerelt lett az intézmény, több lett a gyermek, új kollégák érkeztek. De egyetlen dolog biztosan állandó maradt, méghozzá az évekkel korábban nekem tett ígéret! Ennek meg is lett az eredménye, hiszen ma már közel 70 gyermek jár az óvodánkba és a bölcsődénk is hamarosan 14 gyermekkel büszkélkedhet.

Az elmúlt napok a környezettudatosság jegyében zajlottak az intézményben. A mai napon a gasztrohős palánták programban vettek részt a gyermekek, ahol a fenntarthatósággal ismerkedtek. A tegnapi napon pedig a Dunára sétáltak le a csoportok, picit megelőlegezve a víz világnapjának megünneplését. A séta közben pedig a gerjeni lakosok közül volt, aki megkérdezte, hogy „honnan szedtünk ennyi gyereket?”. A válasz pedig a nekem tett ígéretben rejlik: szeretettel és nagyfokú szakmai tudással fordulni a településről és a térségből érkező gyermekek felé.

Last modified: 2024.03.23.

Comments are closed.