Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Az út kijelölve, a kivitelező kiválasztva, a jövő lehetőségei megnyílnak!

2020.06.03.

Mondanom sem kell, Gerjen számára mekkora öröm volt a múlt heti hír: két éven belül út épül Gerjen és Paks között. Hosszú évek egyeztetése, megbeszélése válik hamarosan kézzel fogható valósággá. Ezzel zsáktelepülési jellegből kerülünk a régió igazi vérkeringésébe.

Ezek a hírek és beruházások inspirálnak, hogy megéri felhívni a figyelmet településünkre, megmutatni azt a lehetőséget, ami bennünk rejlik. Polgármesterként a legnagyobb öröm, mikor nyitott fülekre talál egy település problémája és annak fejlesztési lehetőségeinek kiaknázása. Az elmúlt önkormányzati ciklusomban több alkalommal volt szerencsém ismertetni a gerjeni út adta pozitív előnyöket Süli János miniszter úr számára is, aki megerősített abban: számukra is fontos, hogy a térség minél inkább bekapcsolódjon a fejlesztési lehetőségekbe, országgyűlési képviselőként tudja mennyire fontos képviselni bennünket és utat biztosítani azoknak az értékeknek, ami a megyében és bennünk is lakozik.

A közel 10 kilométeres 2×1 sávos út vezet ahhoz, hogy hosszútávon legyen otthonunk jövője Gerjen. Köszönöm a támogatást, és hálásak vagyunk minden közreműködőnek az út megvalósulásáért. A kivitelezőnek két év áll rendelkezésére, így abban bízom, hogy egy remekbe szabott program keretében ünnepelhetjük meg hamarosan, hogy sokkal rövidebb lesz eljutnunk Paksra, a hídnak köszönhetően pedig Kalocsa is karnyújtásnyira lesz számunkra.

/Kép: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt./

Az út kijelölve, a kivitelező kiválasztva, a jövő lehetőségei megnyílnak!Mondanom sem kell, Gerjen számára mekkora…

Közzétette: Romhányi Károly, polgármester – 2020. június 2., kedd

Last modified: 2020.06.03.

Comments are closed.