Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Ott volt bennünk a lehetőség és mi éltünk vele! Irány az NB III!

2021.06.12.

Gratulálunk a Gerjeni SK csapatának, hiszen – nehéz szezont zárva – a megye I bajnokává lépve lehetőséget kaptak az NB III-ba jutáshoz. Az osztályozó mérkőzésen a Lőrinci VSC-vel kerültek össze és hazai pályán pontot tettek a kérdés végére: megnyerték, irány az NB III. A szezon elején kis mosollyal kezelt újonc gerjeni csapat meg tudta mutatni, hogy megfelelő akarattal, munkával, szorgalommal és szívvel bármi elérhető.

Nagyon jól tükrözi ez a siker is, hogy lehet nagyot álmodni, és attól mert egy település, egy csapat kicsi, nincsenek korlátok, lehet szállítani a jó eredményeket. Ez a csapat pedig ezt megmutatta és bele tettek mindent.

„Nagyon szépen köszönöm a csapat kitartását, munkáját és azt a hozzáállást, amitől valóban egy csapattá kovácsolódtak! Továbbá mindenkinek köszönettel tartozom, aki közreműködött a sikerek elérésében, hiszen sokan tettek azért, hogy a klub ilyen eredményes legyen. Természetesen mindez egy jó edző nélkül nem jöhetett volna létre, így külön hálás vagyok Buzás Attilának, hogy anno potenciált látott Gerjenben, megfelelő szakmai kihívásnak tartotta a feladatot és vállalta a gerjeni csapattal a munkát. Hozta a tőle már megszokott magas minőségű szakmai tudással fűszerezett edzői munkát.

A mai napon átvehették a megye I-ben elért sikerekért játékosaink az érmeiket, így az ifi csapatunknak is szólhatott a taps a bajnokságban elért harmadik helyezésért. Szép volt fiúk!

Süli Jánosnak, a Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség elnökének, térségünk országgyűlési képviselőjének is köszönjük, hogy megtisztelte a mérkőzést és személyesen gratulált játékosainknak az idei szezonban nyújtott teljesítményükhöz.” /Romhányi Károly/

Kíváncsian várjuk a folytatást és reméljük hamarosan egyre több friss remek hírrel szolgáltathatunk a gerjeni sportélet területéről!

Hajrá Gerjen! Hajrá Gerjeni SK!

Last modified: 2021.07.04.

Comments are closed.