Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Nem torpant meg a munka egy pillanatra sem!

2022.04.07.

Vannak időszakok, amikor épp nem beruházási, pályázati hírekkel szolgálhatunk, hanem az élet más területén végzett munkáinkról: programok, civil élet, nemzetközi kapcsolatok, társulási feladatok… Előfordul, hogy ilyen esetben felmerül olykor az emberekben a kérdés: „No nincsenek már fejlesztési célok? Nem lesznek beruházások?” A hivatal életével együtt jár, hogy a háttérben sok olyan előkészületi munka, tervezés zajlik, amely épp nem látható a lakosság számára. A munka azonban sosem áll meg, hiszen terveink mindig vannak. A község fejlesztésére kialakított stratégiánk mentén haladva dolgozunk kollégáimmal, hogy hosszú távú jövőnk legyen Gerjenben.

Éppen ezért volt nagy öröm számomra, hogy az elmúlt időszakban egy sikeres JETA és négy Magyar Falu Program pályázatról számolhattam be. De itt még nem állt meg a jó hírek sora, hiszen megérkezett hozzánk az a 95 millió forintos támogatás a Miniszterelnökségtől, amelynek köszönhetően régóta tervezett feladataink sorából húzhatunk le újabb tételeket. Így például belterületi utak felújítása, fásítás, ingatlan felújítás és vásárlás valósulhat meg.

Nagy öröm mindez számomra, hiszen ezek a folyamatos lépések mutatják: haladunk, fejlődünk, dolgozunk! Megéri akár hetekig, hónapokig a háttérben előkészülni, hogy aztán ilyen remek időszak köszöntsön ránk, és beruházások sorát jelenthetjük be.

Last modified: 2022.05.07.

Comments are closed.