Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Eredményes tanévet zártunk

2023.06.17.

Az elmúlt 24 órában még nagy volt az izgalom, hiszen Törökországból tartottam haza és a gép nem kis késéssel indult. Mindenképp szerettem volna, hogy a mai iskolai tanévzáróra már Gerjenben legyek. Reggelre sikerült hazaérnem és örömmel készültem általános iskolánk ünnepségére.

Mérhetetlenül büszke vagyok intézményünkre,

📎mert megmaradt a nyolcosztályos iskolánk.

📎mert folyamatosan nő az iskolai létszám.

📎mert szépen fejlődik intézményünk.

📎mert igazán kiváló a kapcsolat önkormányzatunk, a fenntartó az igazgató és a teljes tantestület között.

Gyermekeinkben van az igazi jövő és az a legjobb visszaigazolás, mikor őket itt helyben láthatjuk a tanévet zárni és Gerjenből tudjuk útnak indítani a ballagókat a továbbtanulásra. Kialakulhat így az igazi kötődés és bízhatunk abban, hogy mindig visszatérnek Gerjenbe. Itt lesznek a gyermekkori barátok, emlékek és kötődés.

🙏Az iskolai ünnepségen Máté Dénes, az intézmény igazgatója külön megköszönte az önkormányzat, a testület és az én munkámat is, hiszen iskolánk közös ügyünk és kölcsönösen segítjük egymást.

📈Az idei év különleges, hiszen nemcsak az új elsősök beiratkozásának örülhettünk, hanem annak is, hogy a településünk határában naperőmű parkot létesítő cég társadalmi szerepvállalásuk jelképeként okostáblát, udvari játékokat ajándékozott, valamint hozzájárult egy biciklitároló, és elektromos kazán kiépítéséhez. Köszönjük a MET Csoportnak!

A diákoknak kellemes VAKÁCIÓ-t, jó pihenést kívánunk, a pedagógusoknak pedig igazi feltöltődést, kikapcsolódást, hogy újult erővel kezdhessék majd meg az tanévet.

Last modified: 2023.09.17.

Comments are closed.