Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

„Ha nincs hír, az jó hír”, jelen esetben van hír, ami jó

2023.12.11.

Csesznegi Andrea családsegítő kolléganőmnél szinte hetente érdeklődöm, hogy milyen szociális területen felmerülő problémák várhatóak Gerjenben és mivel tudjuk megelőzni azokat, esetleg a felmerült gondokat miként tudjuk megoldani.

Szinte mindig azt a választ kapom tőle, hogy nincs hír. Ez egyrészről azért jó, mert a településünk kapcsán büszkén mondhatom, hogy jól működik a szociális háló és az öngondoskodás, másrészről Andi munkája is felbecsülhetetlen a prevencióban és a problémák megoldásában.

A mai napon a legnagyobb örömömre Andi egy nagyon jó hírrel jelentkezett, hiszen adományok gyűjtésébe kezdtek a Gerjeni Nagycsaládosok Egyesülete közreműködésével. 90 csomag tartós élelmiszert gyűjtöttek össze Kövesi Klára egyesületi taggal és a héten osztják ki a 45 rászoruló családnak. Ezúton is nagyon köszönöm az egyesületnek, a szervezőknek és lebonyolítóknak az önzetlen segíteni akarást!

Nagyon büszke vagyok a civil szervezeteinkre, akik önfeláldozó munkájuknak köszönhetően településünk közösségi életét felpezsdítik és a közösségépítés tégláiból egy csodaszép „házat” építenek!

Last modified: 2023.12.11.

Comments are closed.