Üdvözöljük Gerjen Község honlapján

Vár-Lak Óvoda és Bölcsőde karácsonyi műsorán jártam

2023.12.19.

Megható pillanatokat éltem át, ma délelőtt a gerjeni óvodánkban és bölcsődénkben. Az intézményvezető, Szalainé Halmazsán Hajnalka meghívására vettem részt a karácsonyi műsoron, ahol a dolgozók kedveskedtek előadással a gyermekeknek. A Nyugdíjas Klub tagjai ajándéktárgyakkal örvendeztették meg a kicsiket, akik a napokban készült finom süteményekkel vendégeltek meg minket.

Az óvodában ülve azon gondolkodtam, hogy 2014-et követően, a polgármesteri munkám kezdete után volt olyan időszak, amikor 26 gyermek járt az óvodánkba. Jelenleg 70 gyermek oktatása zajlik az óvodánkban és bölcsődénkben, mely szám a nevelési év végére tovább emelkedik.

A 2021-ben átadott, a mai kor követelményeit is túlszárnyaló eszközökkel jól ellátott épületünk ad otthont a nevelésnek, de ez semmit nem érne önmagában, ha az ott dolgozók nem töltenék meg emberséggel és magas színvonalú szakmaisággal. Ennek ékes bizonysága az is, hogy a környékünkön levő településekről is egyre több kisgyermeket hoznak Gerjenbe a nevelési intézményeinkbe.

Ezúton is köszönöm az egész éves magas szakmai színvonalú munkát, emberséget és kitartást az intézmény dolgozóinak!

Last modified: 2023.12.19.

Comments are closed.